Recenziile turiștilor noștrii

04/Dec/2021

- Chirieac Andrei

Experiența la Kuburi, a fost per total una plăcută, am avut parte de intimitatea dorită și liniștea locului, plus un peisaj superb. Condițiile de cazare sunt lăudabile, ai tot ce ți-ai putea dorii, curățenie și o cazare primitoare. Am fost cazat la 35B, un singur lucru aș menționa, ușa la Kub, nu se închide, ceea ce poate fi o problema. Sper să fie rezolvată! Cu siguranță aș revenii cu drag!

02/Dec/2021

- SIMONA ANGHEL SIMONA

Un sejur de vis

29/Nov/2021

- Lazar Mihnea

Foarte frumos, priveliste frumoasa, camera foarte ok si super calduros. ❤❤

29/Nov/2021

- Gina Alina Radu Gina

Totul a fost excellent. Peisaj mirific de pe geam si o bucatarie complet utilata! O sa revin cu placere!

29/Nov/2021

- Popa Carmen

Am avut o scurta vacanță " departe de lumea dezlănțuita", în liniște, intimitate într-un peisaj de basm. Un Kub înseamnă o căsuță doar pentru tine cu terasă, cu o curte proprie delimitata de tuja, cu foișor și grătar propriu. Un interior primitor, cu bun gust și cu tot confortul pentru o familie. Va mulțumim și speram sa mai găsim oportunitatea sa ne fiți gazde.

29/Nov/2021

- Felix Gutu

Super ok, mai revenim

16/Nov/2021

- Tudor Daniela

Camera 19A unde am stat a fost super, mobila si dotarile sunt premium, caldura, apa calda, facilitati kichinetta. Tot ce iti doresti pentru un weekend de vis. Si cu administratorul am avut o relatie excelenta. Recomand cu caldura.

11/Nov/2021

- Lacusta Ion

Foarte interesantă ideea de a nu interacționa cu nimeni la locație. Te simți ca acasa. Cub-ul foarte bine dotat, curat și zona foarte liniștita. Ca și problemuțe identificate ar fi: una din agatatorile pentru haine de la usa era rupta, sita de la filtrul de cafea rupta , becul de pe lateralul cub-ului era ars și cam atât. Cât despre pat, foarte bun dar cam micuț pentru mine la 1,92. 😉. In rest numai de bine. Vom reveni cu placere la primăvara/vara. Succes!

11/Nov/2021

- Ciotau Constantin Valerian

Impresionant, zona foarte frumoasa, kubul are toate cele necesare in interior, bucatarie completa, aer conditionat, incalzire, apa calda, frigider, plita, etc. In exterior gratar si foisor pentru patru persoane. Curatenie de nota 10, intrare cu cod de acces, nu te deranjeaza nimeni. Recomand din toata inima aceste kuburi

09/Nov/2021

- OPREA LILIANA

Foarte frumos! Intimitate, confort și curățenie, sunt o parte dintre alte remarci favorabile. Un sezur minunat, și am avut noroc și de vreme excelentă la început de noiembrie.