Recenziile turiștilor noștrii

15/Jul/2024

- Toma Marius Marian

A fost totul perfect,o sa revenim cu siguranta

15/Jul/2024

- Duduman Marlene

Locația sufletelor noastre!

14/Jul/2024

- Maciuca Carmen Maria

,La Kuburi" este o locație de vis, unde te poți bucura de un sejur încântător. Am fost cazată la Kub 45B și, atât eu cât și copiii și soțul am fost extrem de mulțumiți de tot ceea ce am găsit: un spațiu generos echipat cu tot ceea ce este nevoie, intimitate, curățenie și o priveliște unică! Abia așteptăm să revenim și în august, când avem rezervare la Bellevue A și, cu siguranță, vom mai veni și pe viitor! Felicitări staff-ului pentru idee și pentru atenția la detalii!

14/Jul/2024

- Huiu Cristian

Ne-am simtit foarte bine La Kuburi. Am apreciat curațenia, spațiul frumos amenajat, dotarile interioare și exterioare. Livingul în vila cu etaj este totusi destul de mic si incomod pentru o familie cu mai mult de un copil.

05/Jul/2024

- Valeanu Marius

Superb. Totul la superlativ.

01/Jul/2024

- Rotaru Alina-Madalina

O locatie superba.

26/Jun/2024

- Laura Boghian

O super vacanta, super casuta, peisajul, vremea ok. Fiecare kub are exact ce-ți trebuie sa te relaxezi si sa te simți ca in vacanta.

25/Jun/2024

- Balanica Doinița

Totul a fost minunat! Vom reveni cu drag!

25/Jun/2024

- Tudor Simona

Un concept foarte interesant, bine pus la punct si gandit in practica, avand unele facilitati deosebite fata de o cazare obisnuita. Felicitari celor care detin complexul si celor care il intretin! Amplasament intr-un cadru natural deosebit. In concluzie, ar fi o pierdere pentru cei care nu se cazeaza macar o seara La Kuburi. Merita din plin!

23/Jun/2024

- Olteanu Georgiana

Am fost cazați la căsuța A frame …o locație nouă ,cu tot ce trebuie utilată,foișor ,curățenie ,liniște și mult verde ! Ne-a plăcut tare mult !